HOKEJ: CYKLISTI VS VODÁRNY, PIVNICE ....... .13.12.08

H O K E J prosinec 2008

Dne 13.12.2008 jsme trénink pojali formou hokejového zápasu na stadiónu CRYSTAL v Krnově. Po nezbytné přípravě v šatně tak na led za CPV Krnov nastoupilo 7 borců k hokejovému zápasu proti Vodárnam a Pivnici Krnov. FOTO Z UTKÁNÍ
Složení týmu bylo :
CPV Krnov Vodárna a Pivnice Krnov
Rychta Dan Mádr Vašek
Velčovský Láďa Drmola Zdeněk
Mikeska Petr Hrachovec Láďa
Kopecký Martin Hořínek Michal
Šimon Nikola Rössler David
Sekanina Petr Frýdl Milan
Zmuda Jan

Začátek zápasu 12:15, přestávka : 12:45 – 13:00 hod, konec: 13:30 hod
Branky za Cyklisty za Vodárnu a Pivnici
12:19 hod - Rychta 12:23 hod - Drmola
13:11 hod – Sekanina 12:25 hod - Hořínek
13:13 hod – Rychta 12:32 hod – Frýdl
13:20 hod – Zmuda 13:25 hod - Hořínek

Zápas začal v 12.15 hod místního času a taktovky se ujalo mužstvo CPV Krnov, které zúročilo svůj tlak prvním gólem ve 12:19 hod , který dal Dan Rychta. Po inkasované brance se mužstvo Vodáren vzchopilo a začalo nepříjemně tlačit. To jim přineslo ovoce v 12:23, kdy se trefil Zdeněk Drmola a srovnal tak stav na 1:1. Tlak Vodáren však nepolevil a CPV mělo dost práce odrážet nájezd za nájezdem. Vodaři však využili dalšího protiútoku a v 12:25 hod se trefil Michal Hořínek a otočil skóre ve prospěch Vodáren na 1:2. CPV se snažilo nepříjemný výsledek obrátit, ale svými rychlými útoky tak zapomínali na obranu, čehož využil Milan Frýdl a přidal další gól za Vodárnu a upevnil vedení na 1:3 ve prospěch vodařů. Do přestávky se na výsledku už nic nezměnilo a po zaslouženém tlaku a dobré kombinační hře vodaři vedli 3:1.

Po přestávce a posilněni teplým čajem s rumíkem začali borci CPV tlačit na soupeře a svými rychlými nájezdy na bránu zaměstnávali golmana vodařů. Ten odolával do 13:11 hod, , kdy se trefil Petr Sekanina a snížil na 2:3. Po vhození puku na led a rozehrávce vodařů se podařilo Honzovi vypíchnout puk , přihrát Petrovi a ten jej dovezl před bránu vodařů, kde odražený puk trefil Dan Rychta a srovnal skóre na 3:3. Zápas tak nabral nový dech a obě mužstva se snažila co jim síly stačily o změnu stavu ve svůj prospěch. Bruslení některých hráčů nabíralo na síle, jiní se už sotva drželi na nohou- viz foto 1 zápasu : na kole mu to jde trochu lépe :)

Hra se přesouvala od brány k bráně a některé rychlé úniky byly velmi pohledné i když neskončily gólem. Super rychlý hráč Honza si u vlastní brány pohrál se soupeřem , vyrazil v jedinečný únik přes celé kluziště a ani brankář vodařů nebyl pak pro něj překážkou. Krásným gólem se tak cyklisti ujali opět vedení v zápase 4:3. Na hře obou týmů bylo vidět, že ani jedni se nechtějí jen tak vzdát a hráli na plno až do konce. Zvýšenou aktivitu vodařů pak 5 minut před koncem zápasu Michal zúročil gólem v jejich prospěch a stav se tak vyrovnal na 4:4. Poslední pětiminutovka tak měla rozhodnout celý zápas, ale úsilí obou celků a úporné bránění nedovolilo žádnému ze soupeřů skórovat a tak utkání skončilo nerozhodně 4:4.

Ve středovém kruhu se hráči sportovně rozloučili podáním obou rukou, viz společné foto 2 a hurá do sprch.
Bilancování celého zápasu se pak odehrálo v penzionu ESO na ul. Bezručova v Krnově, kde byl rezervován stůl s občerstvením. Na posilněnou byla objednána PIZZA od Slona, která každému přišla vhod a samozřejmě také něco na zapití – „Pivečko krásně vychlazené a sklenička orosená „ :)
„Život je hořký, Bohudík“ :)